بیوشیمی

مطالبی مفید و کاربردی درباره بیوشیمی

بیوشیمی

مطالبی مفید و کاربردی درباره بیوشیمی

بیوشیمی

۷ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

 
به همین دلیل بنزوات سدیم بسیار ترسناک است
به همین دلیل بنزوات سدیم بسیار ترسناک است
بنزوات سدیم چیست؟ بنزوات سدیم یک ماده شیمیایی مصنوعی است که هنگامی تولید می شود که بنزوئیک اسید ، که به طور طبیعی در برخی میوه ها و ادویه ها یافت می شود ، با هیدروکسید سدیم ترکیب می شود. از آنجا که بنزوات سدیم حاوی یک ماده طبیعی است ، احتمالاً بی خطر است ، درست است؟ به هر حال ، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و شعبه حفاظت از سلامت کانادا این ماده نگهدارنده شیمیایی را در صورت مصرف در مقادیر کم ، قابل قبول اعلام کرده اند.


در واقع ، FDA وضعیت بنزوات سدیم GRAS (عموماً ایمن شناخته شده) را اعطا کرده است. در آب ، حد قابل قبول ، که توسط آژانس حفاظت از محیط زیست تعیین شده است ، 5 قسمت در میلیارد (ppb) است. اما این افزودنی غذایی رایج که در نوشابه های گازدار ، محصولات آب میوه ، سس سالاد و غذاهای تخمیر شده مانند سرکه ، شراب و ترشی یافت می شود ، طبیعی نیست و بی خطر نیست. اینجا داستان است.

بنزوات سدیم یک نمک سدیم است که در سطوح بسیار پایین در انواع توت ها ، سیب ، آلو ، دارچین و چندین غذای طبیعی دیگر وجود دارد. هیچ چیز ترسناکی در مورد مواد شیمیایی موجود در این موارد وجود ندارد. اما بنزوات سدیم (و خویشاوند نزدیک آن ، بنزوئیک اسید) آزمایشگاهی داستان متفاوتی دارد. وقتی این مواد نگهدارنده به غذاها و داخل قوطی های فلزی که حاوی نوشیدنی ها یا غذاهای مایع هستند اضافه شوند ، می توانند بر سلامت شما تأثیر منفی بگذارند.

 

آیا بنزوات سدیم بی خطر است؟
به عنوان مثال ، درصد کمی از مردم به بنزوات سدیم بیش از حد حساس هستند و هنگام استفاده از نگهدارنده می توانند حملات آسم ، کهیر یا سایر واکنش های آلرژیک را تجربه کنند. یک مشکل شایع تر ، ترکیب بنزوات سدیم و اسید سیتریک و/یا اسید اسکوربیک (ویتامین C) است. وقتی این مواد با هم ترکیب شوند ، بنزن ، یک ماده شیمیایی سرطان زا که با سرطان خون و سایر سرطان های خون مرتبط است ، تشکیل می دهند.


طی سالهای 2005 تا 2007 ، FDA مطالعه ای روی انواع نوشیدنی های گازدار و میوه ای که حاوی بنزوات سدیم به تنهایی و مواد نگهدارنده همراه با ویتامین C بود انجام داد. در آن زمان ، آنها گزارش دادند که اکثر نوشیدنی ها کمتر از حداکثر مقدار مجاز بنزوات سدیم هستند. به کسانی که در آزمون شکست خورده بودند دوباره فرموله شدند. با این حال ، این بدان معنا نیست که هر نوشابه یا نوشیدنی میوه ای موجود در بازار مورد آزمایش قرار گرفته است و همچنین این که محصولات موجود در بازار امروز استانداردها را رعایت کنند.

خبرنامه طبیعی SAVY
آخرین اطلاعات ، نکات و دستور العمل های زندگی سالم را مستقیماً به صندوق ورودی دریافت کنید.
نام کوچک
 
پست الکترونیک
 
حریم خصوصی شما برای ما مهم است.
بیشتر بخوانید که چرا باید نوشابه رژیمی را کنار بگذارید

خطرات بنزوات سدیم
ملاحظات دیگر ارتباط احتمالی بین بنزوات سدیم و ADHD (اختلال نقص توجه/بیش فعالی) است. کلینیک مایو خاطرنشان می کند که مواد نگهدارنده (و همچنین چندین رنگ خوراکی) ممکن است بیش فعالی را در کودکان افزایش داده یا تحریک کند.

در یک مطالعه آزمایشگاهی ، دانشمندان تأثیر ژنوتوکسیک بنزوات سدیم را در سلولهای انسانی کشت شده ارزیابی کردند. آنها دریافتند که این ماده شیمیایی با افزودن غلظت های مختلف به سلول ها ، آسیب DNA (که باعث جهش سلولی و سرطان می شود) را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

سایر مواجهه با بنزوات سدیم:

تولیدکنندگان بنزوات سدیم را به محصولات بهداشتی و آرایشی مانند دهانشویه ، شامپو ، لوسیون بدن و خوشبو کننده اضافه می کنند تا از آلودگی باکتری به این اقلام جلوگیری شود. داروهای بدون نسخه و نسخه ای مانند قرص ، شربت سرفه و داروهای موضعی نیز می توانند حاوی بنزوات سدیم باشند.

آنچه شما باید انجام دهید:

اگر می خواهید از بنزوات سدیم اجتناب کنید ، برچسب ها را با دقت بخوانید. به دنبال کلمات "بنزوئیک اسید" ، "بنزن" ، "بنزوات سدیم" یا "بنزوات" باشید ، به خصوص اگر "اسید سیتریک" ، "اسید اسکوربیک" یا "ویتامین C" را نیز ببینید. بنزوات سدیم با نام E211 نیز شناخته می شود.

درباره تهیه نوشابه طبیعی بیشتر بخوانید

دفعه بعد که در سوپر مارکت هستید و چند دقیقه فرصت دارید ، راهرو نوشابه را بررسی کنید. مرور سریع برچسب ها نشان می دهد که برخی از محصولات (به عنوان مثال ، Coke Zero ، Sprite) حاوی بنزوات سدیم نیستند و برخی دیگر (به عنوان مثال ، دکتر فلفل ، نارنجی Sunkist ، Mountain Dew) حاوی آن هستند.

از آنجا که نوشابه ها و نوشیدنی های میوه ای فرآوری شده معمولاً متداول ترین منابع بنزوات سدیم در رژیم غذایی هستند ، اگر شما مصرف این نوشیدنی ها را متوقف کنید ، شما و فرزندانتان می توانید راه زیادی را برای حذف این ماده شیمیایی از زندگی خود پیش ببرید.

منبع

https://bismoot.com/

https://naturallysavvy.com/eat/what-is-sodium-benzoate-and-why-its-so-scary/

  • biochemistry biochemistry
  • ۰
  • ۰

استفاده
این می تواند زمان را برای پوست به طور کامل جذب روغن کرچک ، اما رقیق روغن می تواند جذب به پوست ترویج.

مردم می توانند روغن کرچک را با روغن های دیگر مانند روغن زیتون یا بادام زمینی رقیق کنند. نسبت توصیه شده 1: 1-مقدار روغن کرچک باید همان روغن است که با آن مخلوط شده است.

صفحه پروژه خط مرزی
عوارض جانبی

روغن کرچک می تواند طیف وسیعی از عوارض جانبی داشته باشد.

در حالی که روغن کرچک دارای طیف وسیعی از امیدوار کننده, خواص, آن مهم است که توجه داشته باشید که شواهد علمی حمایت از بسیاری از این ادعای قطعی نیست و خیلی از شواهد گرایش به حدیثی و نه علمی.

این به این معنی است که اکثر مطالعات در مورد یک نمونه خاص است که در آن درمان با روغن کرچک موفق بود به جای ارائه گسترده و دقیق اطلاعات.

See the source image

اینها اغلب گزارش می دهد که مربوط به واکنش های آلرژیک مانند:

بثورات پوستی
تورم
خارش
هر کسی که یک واکنش آلرژیک به روغن کرچک را تجربه باید توجه پزشکی بلافاصله به دنبال.

سوزش پوست و توسعه بثورات شایع ترین عوارض جانبی گزارش شده است.

غذای آماده
با استفاده از روغن کرچک یک راه مفید و ارزان برای ترویج سلامت پوست است و ممکن است مزایای خاصی برای پوست صورت داشته باشد.

اما بسیاری از شواهد اساسی این مزایا هنوز به طور قطعی تلقی و یک درجه بیشتر از تحقیقات علمی مورد نیاز خواهد بود برای تعیین مزایای کامل از روغن کرچک.

این روغن نسبتا امن است اما آن می تواند برخی از عوارض جانبی است که باید در نظر گرفته شود هنگامی که تصمیم گیری که آیا برای استفاده از روغن کرچک بر روی صورت و پوست.

منبع

https://asemantejarat.com/category/products/

https://www.medicalnewstoday.com/articles/319844#takeaway

  • biochemistry biochemistry
  • ۰
  • ۰

پوشش ها
روغن کرچک به عنوان یک پلیول زیستی در صنعت پلی اورتان استفاده می شود. عملکرد متوسط (تعداد گروه های هیدروکسیل در هر مولکول تری گلیسیرید) روغن کرچک 2.7 است ، بنابراین به طور گسترده ای به عنوان یک پلیول سفت و سخت و در پوشش ها استفاده می شود. یک استفاده خاص در بتن پلی اورتان است که در آن یک امولسیون روغن کرچک با ایزوسیانات (معمولا متیلن دیفنیل دیزوسیانات پلیمری) و یک سیمان و ساخت و ساز کل واکنش نشان داد. این است که نسبتا انبوه به عنوان یک دوغاب است که خود درست استفاده شود. این پایه است که معمولا بیشتر با سیستم های دیگر برای ساخت یک طبقه انعطاف پذیر پوشش داده شده.

روغن کرچک است روغن خشک کردن نیست, به این معنی که آن را به یک واکنش کم با هوا در مقایسه با روغن های مانند روغن بزرک و روغن تونگ. کم آبی روغن کرچک بازده اسیدهای لینولئیک, که دارای خواص خشک کردن.در این فرایند آه در ricinoleic اسید همراه با یک هیدروژن از آینده اتم کربن برداشته بازده دو باند که پس از آن به اکسیداتیو ارتباط متقابل خواص بازده خشک کردن نفت است.

پیشرو به مواد شیمیایی صنعتی
روغن کرچک را می توان به سایر ترکیبات شیمیایی که دارای برنامه های متعدد هستند شکسته شود. ترانس پس از ترک خوردگی بخار می دهد اسید undecylenic, یک پیش ماده به نایلون پلیمر تخصصی 11, و heptanal, یک جزء در رایحه.تفکیک روغن کرچک در پایه قوی می دهد 2-اکتانول, هر دو جزء عطر و یک حلال تخصصی, و اسید دی کربوکسیلیک اسید سباسیک. هیدروژنه کردن روغن کرچک آلکن ها را اشباع می کند و روان کننده مومی را می دهد. روغن کرچک ممکن است با واکنش گروه های OH با epichlorohydrin به اتر تری گلیسیدیل روغن کرچک در تکنولوژی اپوکسی مفید است که اپوکسی.این در دسترس تجاری به عنوان Heloxy است.

See the source image

تولید گریس لیتیوم مقدار قابل توجهی از روغن کرچک را مصرف می کند. هیدروژنه کردن و صابون سازی روغن کرچک 12-اسید هیدروکسیستئاریک را تولید می کند که سپس با هیدروکسید لیتیوم یا کربنات لیتیوم واکنش نشان می دهد تا گریس روانکاری با کارایی بالا را به ارمغان بیاورد.

از آنجا که دارای یک ثابت دی الکتریک نسبتا بالا (4.7) ، روغن کرچک بسیار تصفیه شده و خشک شده است که گاهی اوقات به عنوان یک مایع دی الکتریک در عملکرد بالا ، خازن های با ولتاژ بالا استفاده می شود.

روانکاری
روغن های گیاهی مانند روغن کرچک معمولا جایگزین غیرجذاب به نفت مشتق شده به دلیل ثبات اکسیداتیو ضعیف خود هستند روغن کرچک بهتر است در دمای پایین ویسکوزیته خواص و درجه حرارت بالا روانکاری از بسیاری از روغن های گیاهی ساخت آن را مفید به عنوان یک روان کننده در جت دیزل و موتورهای مسابقه. ویسکوزیته روغن کرچک در 10 °C 2,420 centipoise,[] اما این امر منجر به شکل لثه در یک زمان کوتاه پس از مفید بودن آن محدود است به موتور که به طور منظم بازسازی شده مانند موتورهای مسابقه. شرکت روان کننده کاسترول نام خود را از روغن کرچک گرفت.

خواص روغن کرچک را در لینک زیر بخوانید

https://asemantejarat.com/%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%da%a9%d8%b1%da%86%da%a9-castor-oil/

روغن کرچک به عنوان یک روان کننده برای پمپ های دوچرخه پیشنهاد شده است ، زیرا مهر و موم لاستیک طبیعی را کاهش نمی دهد.

حمل و نقل هوایی اوایل و aeromodelling

جنگ جهانی اول موتورهای دوار حمل و نقل هوایی روغن کرچک به عنوان یک روان کننده اولیه استفاده, مخلوط با سوخت
روغن کرچک روان کننده مورد نظر برای موتورهای دوار مانند موتور گنوم پس از تصویب گسترده که موتور برای حمل و نقل هوایی در اروپا در سال 1909 بود. این تقریبا به طور جهانی در هواپیماهای متحد چرخشی در جنگ جهانی اول آلمان مورد استفاده قرار گرفت تا با روغن ersatz تحتانی برای موتورهای دوار خود ، که منجر به قابلیت اطمینان ضعیف شد ، انجام شود.

از متانول سوخت دو چرخه, تب و تاب بودن-پلاگین موتورهای مورد استفاده برای aeromodelling از تصویب توسط هواپیما مدل علاقمندان در 1940s استفاده از درصدهای مختلف از روغن کرچک به عنوان روان کننده. هنگامی که موتور مخلوط سوخت و هوا خود را برای حداکثر سرعت موتور خم بسیار مقاوم در برابر تخریب است. چسبنده باقی مانده هنوز هم می تواند یک مشکل برای aeromodelling بود روغن با روغن کرچک معمولا نیاز به جایگزینی احتمالی از بلبرینگ زمانی که باقی مانده تجمع در موتور را تحمل نژادها. یکی انگلیسی, تولید کننده انواع آستین-ترمپت چهار مدل چرخه موتورهای اعلام کرده که "لاک" ایجاد شده توسط با استفاده از روغن کرچک در درصد کوچکی می تواند به بهبود پنوماتیک مهر از آستین دریچه بهبود چنین عملکرد موتور در طول زمان است.

ترکیه روغن سرخ
ترکیه روغن قرمز ، همچنین به نام سولفونات (یا سولفات) روغن کرچک ، با اضافه کردن اسید سولفوریک به روغن های گیاهی ، که مهمترین آنها روغن کرچک ساخته شده است.این اولین مواد شوینده مصنوعی پس از صابون معمولی بود. این است که در تدوین روان کننده ها ، نرم کننده ها ، و دستیاران رنگرزی استفاده می شود.

بیودیزل
روغن کرچک ، مانند روغن های گیاهی در حال حاضر ارزان تر ، می تواند به عنوان مواد خام در تولید بیودیزل استفاده شود. سوخت حاصل برای زمستان های سرد برتر است ، به دلیل نقطه ابر فوق العاده کم و نقطه ریختن.[44]

ابتکارات برای رشد بیشتر کرچک برای تولید انرژی ، در مقایسه با سایر محصولات نفتی ، با ملاحظات اجتماعی انگیزه می گیرند. کشاورزان امرار معاش گرمسیری یک محصول نقدی به دست آورید.

مجازات
برخی از والدین کودکان را با دوز روغن کرچک مجازات کردند.پزشکان توصیه می شود در برابر عمل چرا که آنها داروهای مرتبط با مجازات را نمی خواهم.

دوز سنگین روغن کرچک می تواند به عنوان یک مجازات تحقیر آمیز برای بزرگسالان استفاده شود. مقامات استعماری آن را در راج بریتانیا استفاده (هندوستان) برای مقابله با بندگان سرکش. مقامات نظامی بلژیکی دوز سنگین روغن کرچک در کنگو بلژیکی به عنوان مجازات برای بودن بیش از حد بیمار به کار تجویز.

معروف ترین استفاده به عنوان مجازات در فاشیستی ایتالیا تحت بنیتو موسولینی آمد. این یک ابزار مورد علاقه استفاده شده توسط Blackshirts برای ارعاب و تحقیر مخالفان خود بود.] مخالفان سیاسی نیروی تغذیه مقادیر زیادی از روغن کرچک توسط جوخه های فاشیستی شد. این روش گفته شد که توسط گابریل D'annunzio یا ایتالو Balbo سرچشمه گرفته است. قربانیان این درمان گاهی می میرند, به عنوان اثرات نم زدا از اسهال ناشی از نفت اغلب بهبود خود را از ضرب و شتم چوب شب پیچیده آنها نیز همراه با روغن کرچک دریافت; با این حال ، حتی آن دسته از قربانیان که جان سالم به در برده بود به تحمل تحقیر از اثرات ملین ناشی از مصرف بیش از حد نفت. نازی Sturmabteilung فکر این است که با استفاده از این روش در برابر یهودیان آلمانی در مدت کوتاهی پس از انتصاب آدولف هیتلر به عنوان صدراعظم آلمان در سال 1933.

قدرت موسولینی ظاهرا توسط "چماق و روغن کرچک" حمایت می شد. در کمتر مقدار روغن کرچک نیز استفاده می شود به عنوان یک ابزار تهدید و ارعاب برای مثال برای تضعیف شهروندان یا سربازان که در بیمار یا در کارخانه و یا در ارتش. تنها چند دهه پس از موسولینی مرگ را افسانه از روغن کرچک به عنوان نوش دارو برای طیف گسترده ای از بیماری ها و شرایط پزشکی تبدیل شدن کاملا demystified, به عنوان آن را نیز به طور گسترده ای تجویز به زنان باردار و افراد مسن و یا بیمار روانی بیماران در بیمارستان ها در این باور نادرست آن را به حال هیچ عوارض جانبی منفی.

با این حال ، شرایط ایتالیایی manganello و olio di ricino ، حتی به طور جداگانه استفاده می شود ، هنوز هم معانی سیاسی قوی (به ویژه دومی)[ویرایش]. این کلمات هنوز هم مورد استفاده برای هجو سیاستمداران سایه دار, و یا نویسندگان قانون را دوست نداشتند. شرایط Usare l'درهم دی ricino, ("برای استفاده از روغن کرچک") و usare il manganello ("به استفاده از چماق زدن") به معنای "به اجبار و یا سوء استفاده" است و می تواند اشتباه در صورت عدم وجود زمینه مناسب

در یونان, در طول رژیم اوت 4, روغن کرچک به عنوان شکلی از مجازات مورد استفاده قرار گرفت.

منبع

https://en.wikipedia.org/wiki/Castor_oil

  • biochemistry biochemistry
  • ۰
  • ۰


آسکوربیک اسید جیست و در کجا وجود دارد؟

ویتامین C یک ترکیب محلول در آب موجود در موجودات زنده است. آن است که یک ماده مغذی ضروری برای سوخت و ساز در بدن ما و همچنین به عنوان یک معرف برای تهیه بسیاری از مواد در صنایع دارویی و غذایی. در این دیدگاه این فصل می تواند به توسعه علاقه و کنجکاوی در میان تمام تمرین دانشمندان و فن با شرح جزئیات آن در منابع, شیمی, چند منظوره, خواص و برنامه های کاربردی.

واژههای کلیدی
ویتامین Cbiomarkerantioxidantsensors

See the source image

1. مقدمه
ویتامین C نیز شناخته شده به عنوان اسید اسکوربیک (AA) مواد مغذی ضروری در بسیاری از موجودات چند سلولی به خصوص در انسان است. اسید اسکوربیک ویتامین محلول در آب است و در مقادیر متغیر در میوه ها و سبزیجات و گوشت ارگان (به عنوان مثال کبد و کلیه) یافت می شود. کمبود ویتامین C باعث اسکوربوت ، ضعف بافت همبند گسترده و شکنندگی مویرگی می شود. در میان شیمیدانان ، آن را به عنوان یک معرف برای تهیه مواد شیمیایی خوب ، واکنش آنزیمی و نانومواد استفاده می شود. در نتیجه تشخیص و تعیین مقدار اسید اسکوربیک غذایی و نمونه محصولات و مواد غذایی دریافت قریب به اتفاق اهمیت در میان محققان و پزشکان و همچنین در صنایع دارویی و غذایی. شکل 1 نشان دهنده شماتیک منابع و کاربردهای چند منظوره ویتامین C در متابولیسم بدن ما است.


شکل 1.
منابع و نقش چند منظوره ویتامین C در فرآیندهای متابولیک در بدن انسان.
تبلیغات
2. منابع
ویتامین C (شکل 2) در بسیاری از منابع طبیعی از جمله میوه ها و سبزیجات تازه در دسترس است. منابع غنی از اسید اسکوربیک از جمله انگور فرنگی هندی میوه های خانواده مرکبات مانند لیمو و پرتقال و لیمو و گوجه فرنگی و سیب زمینی پاپایا سبز و فلفل قرمز کیوی و توت فرنگی و cantaloupes سبزیجات برگ سبز مانند کلم بروکلی و غلات غنی شده و آب آن نیز منابع غنی از ویتامین C.


شکل 2.
ساختار ویتامین C.
منبع دیگری از ویتامین C حیوانات است. آنها معمولا ویتامین C خود را سنتز می کنند و در بخش کبد بسیار متمرکز هستند [1 ، 2]. منابع ویتامین C و محتوای آن در شکل 3 داده می شود. میانگین روزانه توصیه می شود مقدار ویتامین C برای سنین مختلف نیز در جدول داده شده 1.

نوزادان
سن مصرف کافی (AI) میلی گرم در روز سطح مصرف بالا (UL)
0-6 monthsa 25    –
7-12 monthsb 30    –
کودکان و نوجوانان
سن EARc RDId    
میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز
1–3    25    35    400
4–8    25    35    650
9–14    28    40    1200
14–18    28    40    1800
بزرگسالان
مردان زنان هر دو
سن EARc Rdid EARc RDId    
میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز
19–30    30    45    30    45    2000
31–50    30    45    30    45    2000
51–70    30    45    30    45    2000
>70    30    45    30    45    2000
مادر بودن
شیردهی بارداری هر دو
سن EARc Rdid EARc RDId    
میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز
14–18    38    55    58    80    2000
19–30    40    60    60    85    2000
31–50    40    60    60    85    2000
جدول 1.
مصرف رژیم غذایی ویتامین C [3-5].

محاسبه به عنوان در هر مصرف متوسط شیر مادر.
bCalculated بر اساس وزن بدن نوزادان.
مورد نیاز به طور متوسط cEstimated.
مصرف رژیم غذایی توصیه می شود.

منبع

https://www.intechopen.com/chapters/56440

https://asemantejarat.com/

  • biochemistry biochemistry
  • ۰
  • ۰

ا و مکمل های ویتامین C (اسید اسکوربیک)
ویتامین C (اسید اسکوربیک)
نام های دیگر( بازدید کنندگان): Acide Ascorbique, Acide Cévitamique, Acide است ... نمایش بیشتر 
OverviewUsesSide EffectsPrecautionsInteractionsDosingreviews (56)
بررسی اجمالی
ویتامین C ویتامین است. برخی از حیوانات می تواند ویتامین C خود را ، اما مردم باید این ویتامین از مواد غذایی و منابع دیگر دریافت کنید. منابع خوب ویتامین C میوه های تازه و سبزیجات به خصوص مرکبات هستند. ویتامین C نیز می تواند در یک آزمایشگاه ساخته شود.

اکثر کارشناسان توصیه گرفتن ویتامین C از یک رژیم غذایی بالا در میوه ها و سبزیجات به جای مصرف مکمل. آب پرتقال تازه یا کنسانتره تازه یخ زده منابع خوبی هستند.

از لحاظ تاریخی ، ویتامین C برای پیشگیری و درمان اسکوربوت استفاده شد. این روزها ویتامین C اغلب برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی استفاده می شود.

Coronavirus بیماری 2019 (COVID-19): برخی از کارشناسان نشان می دهد مصرف 200 میلی گرم ویتامین C در روز برای COVID-19 پیشگیری یا 1-2 گرم روزانه برای COVID-19 درمان است. در حالی که این دوز ویتامین C به احتمال زیاد امن است ، هیچ اطلاعات خوبی برای حمایت از سود برای COVID-19 وجود ندارد. همچنین, دوزهای بزرگتر از 8 گرم روزانه به نظر می رسد هیچ سود. اگر شما انتخاب کردن به ویتامین C برای COVID-19 ، به دنبال انتخاب شیوه زندگی سالم و روش های پیشگیری اثبات شده نیز حتما.

چگونه کار می کند ?
ویتامین C برای توسعه مناسب و عملکرد بسیاری از نقاط بدن مورد نیاز است. همچنین نقش مهمی در حفظ عملکرد ایمنی مناسب ایفا می کند.

استفاده و اثربخشی ?
موثر برای
کمبود ویتامین C. مصرف ویتامین C از طریق دهان و یا تزریق به عنوان یک شات مانع و درمان کمبود ویتامین C ، از جمله اسکوربوت. همچنین مصرف ویتامین C می تواند مشکلات مرتبط با اسکوربوت معکوس.
احتمالا برای موثر
سطوح پایین سلول های قرمز خون در افراد مبتلا به یک بیماری طولانی مدت (کم خونی بیماری مزمن). مصرف مکمل های ویتامین C ممکن است کمک به مدیریت کم خونی در افراد تحت دیالیز.
ضربان قلب نامنظم (فیبریلاسیون دهلیزی). مصرف ویتامین C برای چند روز قبل و بعد از عمل جراحی قلب کمک می کند تا جلوگیری از ضربان قلب نامنظم پس از عمل جراحی قلب.

روش تولید آسکوربیک اسید نیز جالب است و مطالعه آن مفید است.

See the source image


تخلیه روده بزرگ قبل از کولونوسکوپی. قبل از اینکه یک فرد تحت کولونوسکوپی, فرد باید مطمئن شوید که روده بزرگ خود را خالی است. این تخلیه آماده سازی روده نامیده می شود. برخی از آماده سازی روده شامل نوشیدن 4 لیتر مایع دارو. اگر ویتامین C در مایع دارو گنجانده شود ، فرد فقط باید 2 لیتر بنوشد. این باعث می شود مردم بیشتر احتمال دارد به دنبال از طریق با روش تخلیه. همچنین عوارض جانبی کمتری رخ می دهد. یک مایع دارویی خاص حاوی ویتامین C (MoviPrep، Salix Pharmaceuticals ، Inc. توسط ایالات متحده تایید شده است. اداره غذا و دارو (FDA) برای آماده سازی روده.
سرماخوردگی. برخی از بحث در مورد اثربخشی ویتامین C برای درمان سرماخوردگی وجود دارد. با این حال ، اکثر تحقیقات نشان می دهد که مصرف 1-3 گرم ویتامین C ممکن است دوره سرد 1 تا 1.5 روز کوتاه. مصرف ویتامین C برای جلوگیری از سرماخوردگی ظاهر نمی شود.
درد اندام که معمولا پس از آسیب (سندرم درد پیچیده منطقه ای) رخ می دهد. مصرف ویتامین C پس از عمل جراحی یا آسیب به دست یا پا به نظر می رسد برای جلوگیری از سندرم درد پیچیده منطقه ای از در حال توسعه.
قرمزی پوست ناشی از آسیب یا تحریک (اریتم). با استفاده از کرم پوست حاوی ویتامین C ممکن است قرمزی پوست پس از لیزر متداول شدن برای حذف اسکار و چین و چروک را کاهش دهد.
عفونت های راه هوایی ناشی از ورزش. با استفاده از ویتامین C قبل از ورزش سنگین مانند ماراتن یا آموزش ارتش ممکن است جلوگیری از عفونت های راه هوایی فوقانی است که می تواند رخ دهد پس از ورزش سنگین.
کلسترول بالا. مصرف ویتامین C ممکن است لیپوپروتئین با چگالی کم (ldl یا "بد") کلسترول در افراد مبتلا به کلسترول بالا را کاهش دهد.
فشار خون بالا. مصرف ویتامین C همراه با دارو برای کاهش فشار خون ممکن است کمک به کاهش فشار خون سیستولیک (تعداد بالا در خواندن فشار خون) با یک مقدار کوچک است. اما به نظر نمی رسد به کاهش فشار دیاستولیک (تعداد پایین).
مسمومیت با سرب. مصرف ویتامین C در رژیم غذایی به کاهش سطح خون سرب به نظر می رسد.
کاهش سود درمان نیترات که اتفاق می افتد زمانی که نیترات در تمام طول روز استفاده می شود (تحمل نیترات). در برخی از افرادی که دارو برای درد قفسه سینه بدن توسعه تحمل و داروهای توقف کار نیز هست. مصرف ویتامین C به نظر می رسد برای کمک به این داروها, مانند نیتروگلیسیرین, کار برای دیگر.
درد پس از عمل جراحی. مصرف 2 گرم ویتامین C از طریق دهان یک ساعت قبل از عمل جراحی ممکن است درد و استفاده از داروهای ضد درد بعد از عمل را کاهش دهد. دریافت 3 گرم ویتامین C توسط IV در طول 30 دقیقه اول عمل جراحی نیز ممکن است کمک به کاهش درد. مصرف دوزهای پایین تر از ویتامین C به مدت 6 هفته پس از عمل جراحی نیز به نظر می رسد کاهش درد و استفاده از بیش از حد ضد مسکن درد.
پوست چروکیده. کرم های پوست حاوی ویتامین C به نظر می رسد برای بهبود ظاهر پوست چین و چروک. پچ ویتامین C نیز برای کمک به کاهش چین و چروک به نظر می رسد.
احتمالا برای بی اثر
تورم کوتاه مدت (التهاب) راه های هوایی در ریه ها (برونشیت حاد). مصرف ویتامین C توسط دهان به هر گونه اثر در برونشیت به نظر نمی رسد.
آسم. برخی از افراد مبتلا به آسم سطح کم ویتامین C در خون خود است. اما مصرف ویتامین C به نظر نمی رسد به کاهش احتمال ابتلا به آسم و یا بهبود علائم آسم در افرادی که در حال حاضر آسم.
سخت شدن شریان ها (آترواسکلروز). مصرف ویتامین C به عنوان بخشی از رژیم غذایی با کاهش خطر آترواسکلروز ارتباط ندارد. همچنین مصرف مکمل های ویتامین C برای جلوگیری از آترواسکلروز از بدتر شدن در اکثر افراد مبتلا به این بیماری به نظر نمی رسد.
سرطان مثانه. مصرف مکمل های ویتامین C برای جلوگیری از سرطان مثانه یا کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مثانه در مردان به نظر نمی رسد.
بیماری قلبی. تحقیقات در مورد استفاده از ویتامین C برای بیماری های قلبی بحث برانگیز است. با این حال ، قوی ترین شواهد نشان می دهد که ویتامین C از بیماری های قلبی جلوگیری نمی کند و یا به علت بیماری های قلبی مرگ را کاهش می دهد.
سرطان روده بزرگ, سرطان رکتوم. مصرف بیشتر ویتامین C از مواد غذایی یا مکمل ها با خطر پایین سرطان در روده بزرگ یا رکتوم ارتباط ندارد.
بیماری کرونا ویروس 2019 (COVID-19). ویتامین c با دوز بالا به نظر نمی رسد برای سرعت بخشیدن به بهبود از COVID-19 در افرادی که به بیمارستان بستری نشده است.
مرگ یک نوزاد متولد نشده یا زودرس. مصرف ویتامین C به تنهایی یا با مکمل های دیگر مرگ نوزاد متولد نشده یا زودرس جلوگیری نمی کند.
شکستگی. مصرف ویتامین C به نظر نمی رسد برای بهبود عملکرد, علائم, و یا نرخ شفا در افراد مبتلا به شکستگی مچ دست.
عفونت دستگاه گوارش است که می تواند منجر به زخم (هلیکوباکتر پیلوری یا H. پیلوری). مصرف ویتامین C همراه با داروهای مورد استفاده در درمان عفونت هلیکوباکتر پیلوری به نظر نمی رسد به خلاص شدن از شر H. پیلوری بهتر از مصرف دارو به تنهایی.
گروهی از اختلالات ارثی که منجر به ضعف عضلانی و بی حسی در بازوها و پاها می شود. مصرف ویتامین C برای یک یا دو سال به نظر نمی رسد برای جلوگیری از آسیب عصبی در افراد مبتلا به اختلالات به ارث برده است که منجر به ضعف عضلانی و بی حسی در بازوها و پاها.
آسیب چشم در افراد مصرف مواد مخدر به نام اینترفرون (رتینوپاتی مرتبط با اینترفرون). مصرف ویتامین C از طریق دهان به نظر نمی رسد برای جلوگیری از آسیب چشم در افراد دریافت اینترفرون درمان برای بیماری های کبدی.
سرطان سلول های سفید خون (لوسمی). مصرف ویتامین C برای جلوگیری از سرطان خون یا مرگ ناشی از سرطان خون در مردان به نظر نمی رسد.
نوزادان متولد وزن کمتر از 2500 گرم (5 پوند 8 اونس). مصرف ویتامین C ، به تنهایی یا با مکمل های دیگر ، شانس داشتن یک نوزاد کم وزن را کاهش نمی دهد.
سرطان ریه. مصرف ویتامین C به تنهایی یا با ویتامین E برای جلوگیری از سرطان ریه یا مرگ به علت سرطان ریه به نظر نمی رسد.
جدی ترین نوع سرطان پوست (ملانوم). مصرف ویتامین C ، به تنهایی یا با ویتامین E ، ملانوم یا مرگ ناشی از ملانوم جلوگیری نمی کند.
سقط جنین. مصرف ویتامین C ، به تنهایی یا با مکمل های دیگر ، از سقط جنین جلوگیری نمی کند.
مرگ از هر علت. سطح خون بالا ویتامین C با کاهش خطر مرگ از هر علت مرتبط شده اند. اما مصرف مکمل های ویتامین C همراه با آنتی اکسیدان های دیگر برای جلوگیری از مرگ به نظر نمی رسد.
سرطان لوزالمعده مصرف ویتامین C همراه با بتا کاروتن به علاوه ویتامین E به نظر نمی رسد برای جلوگیری از سرطان لوزالمعده.
عارضه بارداری مشخص شده توسط فشار خون بالا و پروتئین در ادرار (پیش اکلامپسی). اکثر تحقیقات نشان می دهد که مصرف ویتامین C با ویتامین E فشار خون بالا و پروتئین در ادرار در دوران بارداری جلوگیری نمی کند.
تولد زودرس. مصرف ویتامین C ، به تنهایی یا با مکمل های دیگر ، از تولد زودرس جلوگیری نمی کند.
سرطان پروستات. مصرف مکمل های ویتامین C برای جلوگیری از سرطان پروستات به نظر نمی رسد.
آسیب پوستی ناشی از پرتو درمانی (درماتیت تابش). استفاده از محلول ویتامین C به پوست مشکلات پوستی ناشی از درمان های تابش جلوگیری نمی کند.
عفونت خون (سپسیس). تحقیقات با کیفیت بالا نشان می دهد که دادن ویتامین C توسط IV با یا بدون تیامین خطر مرگ و یا نیاز به درمان حمایتی در افراد مبتلا به سپسیس را کاهش نمی دهد.
نوزادان با وزن تولد زیر صدک 10. مصرف ویتامین C ، به تنهایی یا با مکمل های دیگر ، شانس تولد نوزاد با وزن تولد زیر صدک 10 را کاهش نمی دهد.
زایمان مرده. مصرف ویتامین C ، به تنهایی یا با مکمل های دیگر ، شانس داشتن زایمان مرده در دوران بارداری را کاهش نمی دهد.
شواهد کافی برای
پروتئین در ادرار (آلبومینوری). مصرف ویتامین c به علاوه ویتامین E ممکن است پروتئین در ادرار در افراد مبتلا به دیابت را کاهش دهد.
تب یونجه. با استفاده از اسپری بینی حاوی ویتامین C به نظر می رسد بهبود علائم بینی در افراد مبتلا به آلرژی است که در تمام طول سال. مصرف ویتامین C توسط دهان ممکن است هیستامین در افراد مبتلا به آلرژی فصلی را مسدود کند. اما نتایج متضاد هستند.
بیماری آلزایمر. مصرف بالاتر ویتامین C از مواد غذایی با کاهش خطر ابتلا به آلزایی مرتبط است

منبع

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1001/vitamin-c-ascorbic-acid

  • biochemistry biochemistry
  • ۰
  • ۰

سوالات متداول-سوالات متداول
1. استفاده مشترک برای اسید سیتریک چیست؟
اسید سیتریک در تعدادی از زمینه های دیگر علاوه بر استفاده از آن در تمیز کردن محصولات مراقبت شخصی جنگلداری لبنیات دارویی و آبکاری استفاده می شود. به عنوان یک ماده نگهدارنده ، طعم دهنده ، و سبزی شستشو آن را در صنایع غذایی کمک می کند.

اسید سیتریک برای بدن شما خوب است ؟ 
مصرف غذاهایی که به طور طبیعی حاوی اسید سیتریک (از گفتن لیمو یا آب آهک) مزایای چرا که این عمل به عنوان یک آنتی اکسیدان به این معنی که از آن محافظت از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد. خوردن مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها ایدز با همه چیز از حفاظت از قلب به پیشگیری از سرطان.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید اسید سیتریک به لینک زیر بروید

https://bismoot.com/blog/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d8%b3%db%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%da%a9/

See the source image

عوارض جانبی اسید سیتریک چیست؟
عوارض جانبی جدی از اسید سیتریک و سیترات سدیم شامل کشش عضله یا درد و تورم و یا افزایش وزن و خستگی و تغییرات خلقی سریع و سریع تنفس سریع و ضربان قلب و احساس اضطراب و سیاه یا مدفوع خونی شدید اسهال یا تشنج (تشنج).

اسید سیتریک ضد عفونی کننده است ؟ 
این فوق العاده است برای ضد عفونی عمومی و تمیز کردن به دلیل اسید سیتریک باکتری می کشد, قالب و کپک. تفاله صابون, لکه های آب سخت, رسوبات کلسیم, اهک, و زنگ نیز در از بین بردن موثر هستند. و در بسیاری از محصولات تمیز کردن آن را به عنوان نگهدارنده عمل می کند.

اسید اسکوربیک همان اسید سیتریک است ؟ 
اسید سیتریک و اسید اسکوربیک دو نوع اسید مورد استفاده برای دو هدف مختلف حفظ مواد غذایی است. اگر چه هر دو اسیدهای هستند, آنها یکسان نیست. اسید سیتریک اسیدیته بیشتری نسبت به اسید اسکوربیک دارد.


منبع

https://byjus.com/chemistry/uses-of-citric-acid

  • biochemistry biochemistry
  • ۰
  • ۰


لیپیدهای قطبی
1-لسیتین سویا: مواد غذایی ، مصارف صنعتی ، و برنامه های کاربردی دیگر


لسیتین طولانی جزء مهم بی شمار از مواد غذایی و محصولات غیر غذایی بوده است و یکی از متنوع ترین و با ارزش ترین محصولات جانبی صنعت دانه روغن است.

در مواد غذایی لسیتین را فراهم می کند در مورد یک دوجین توابع از جمله به عنوان امولسیفایر به عنوان یک wetting agent برای کاهش ویسکوزیته به عنوان عوامل انتشار و برای تبلور کنترل. لسیتین نیز فراهم می کند توابع در کاربردهای صنعتی متعدد نیز هست.

 

See the source image

توسط 1940 ، صنعت لسیتین ایالات متحده به خوبی تاسیس شد. صنعت لسیتین یک بالغ است ، اما عوامل متعددی بر آن تاثیر گذاشته است. اگر چه در طول تاریخ سویا بوده است منبع عمده ای از لسیتین در سراسر جهان دیگران هستند که در پی به دلیل افزایش مطالبات غیر اصلاح شده ژنتیکی موجودات زنده (GMO) لسیتین از جمله کلزا و آفتابگردان.

اگر چه لسیتین از سویا GMO نشان داده شده است که معادل خطوط غیر gmo, بازار اروپا ترجیح لسیتین غیر GMO. در طول چند دهه گذشته, لسیتین به عنوان یک عنصر مکمل های غذایی و خنثی مهم تر تبدیل شده است. علاوه بر این ، کشف لیپوزوم ها یک وسیله جدید و کارآمدتر برای تحویل دارو فراهم کرده است.

منابع:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781630670443500054

https://bismoot.com/blog/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%b4%db%8c%d9%85%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c

  • biochemistry biochemistry