بیوشیمی

مطالبی مفید و کاربردی درباره بیوشیمی

بیوشیمی

مطالبی مفید و کاربردی درباره بیوشیمی

بیوشیمی

  • ۰
  • ۰


آسکوربیک اسید جیست و در کجا وجود دارد؟

ویتامین C یک ترکیب محلول در آب موجود در موجودات زنده است. آن است که یک ماده مغذی ضروری برای سوخت و ساز در بدن ما و همچنین به عنوان یک معرف برای تهیه بسیاری از مواد در صنایع دارویی و غذایی. در این دیدگاه این فصل می تواند به توسعه علاقه و کنجکاوی در میان تمام تمرین دانشمندان و فن با شرح جزئیات آن در منابع, شیمی, چند منظوره, خواص و برنامه های کاربردی.

واژههای کلیدی
ویتامین Cbiomarkerantioxidantsensors

See the source image

1. مقدمه
ویتامین C نیز شناخته شده به عنوان اسید اسکوربیک (AA) مواد مغذی ضروری در بسیاری از موجودات چند سلولی به خصوص در انسان است. اسید اسکوربیک ویتامین محلول در آب است و در مقادیر متغیر در میوه ها و سبزیجات و گوشت ارگان (به عنوان مثال کبد و کلیه) یافت می شود. کمبود ویتامین C باعث اسکوربوت ، ضعف بافت همبند گسترده و شکنندگی مویرگی می شود. در میان شیمیدانان ، آن را به عنوان یک معرف برای تهیه مواد شیمیایی خوب ، واکنش آنزیمی و نانومواد استفاده می شود. در نتیجه تشخیص و تعیین مقدار اسید اسکوربیک غذایی و نمونه محصولات و مواد غذایی دریافت قریب به اتفاق اهمیت در میان محققان و پزشکان و همچنین در صنایع دارویی و غذایی. شکل 1 نشان دهنده شماتیک منابع و کاربردهای چند منظوره ویتامین C در متابولیسم بدن ما است.


شکل 1.
منابع و نقش چند منظوره ویتامین C در فرآیندهای متابولیک در بدن انسان.
تبلیغات
2. منابع
ویتامین C (شکل 2) در بسیاری از منابع طبیعی از جمله میوه ها و سبزیجات تازه در دسترس است. منابع غنی از اسید اسکوربیک از جمله انگور فرنگی هندی میوه های خانواده مرکبات مانند لیمو و پرتقال و لیمو و گوجه فرنگی و سیب زمینی پاپایا سبز و فلفل قرمز کیوی و توت فرنگی و cantaloupes سبزیجات برگ سبز مانند کلم بروکلی و غلات غنی شده و آب آن نیز منابع غنی از ویتامین C.


شکل 2.
ساختار ویتامین C.
منبع دیگری از ویتامین C حیوانات است. آنها معمولا ویتامین C خود را سنتز می کنند و در بخش کبد بسیار متمرکز هستند [1 ، 2]. منابع ویتامین C و محتوای آن در شکل 3 داده می شود. میانگین روزانه توصیه می شود مقدار ویتامین C برای سنین مختلف نیز در جدول داده شده 1.

نوزادان
سن مصرف کافی (AI) میلی گرم در روز سطح مصرف بالا (UL)
0-6 monthsa 25    –
7-12 monthsb 30    –
کودکان و نوجوانان
سن EARc RDId    
میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز
1–3    25    35    400
4–8    25    35    650
9–14    28    40    1200
14–18    28    40    1800
بزرگسالان
مردان زنان هر دو
سن EARc Rdid EARc RDId    
میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز
19–30    30    45    30    45    2000
31–50    30    45    30    45    2000
51–70    30    45    30    45    2000
>70    30    45    30    45    2000
مادر بودن
شیردهی بارداری هر دو
سن EARc Rdid EARc RDId    
میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز میلی گرم / روز
14–18    38    55    58    80    2000
19–30    40    60    60    85    2000
31–50    40    60    60    85    2000
جدول 1.
مصرف رژیم غذایی ویتامین C [3-5].

محاسبه به عنوان در هر مصرف متوسط شیر مادر.
bCalculated بر اساس وزن بدن نوزادان.
مورد نیاز به طور متوسط cEstimated.
مصرف رژیم غذایی توصیه می شود.

منبع

https://www.intechopen.com/chapters/56440

https://asemantejarat.com/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی